Un campionat on es va poder vore l’alt nivell que tenen els karatekes de la nostra comunitat, en totes les seues modalitats com són kata i kumite en individual, en les edats infantils fins als 17 anys. Va ser un dia gran per a la població, acollirem un total de 412 participants, a més de tots aquells acompanyants i espectadors que ompliren les grades del pavelló, estava de gom a gom i no cabia ningú més, cosa vista molt poques vegades. Els bars i restaurants estaven al complet, el que va ajudar a l’economia local. El Club Karate-do Benigànim, com a club anfitrió i col·laborador del mateix, va estar per damunt de l’altura una vegada més, demostrant la capacitat d’organització en estos esdeveniments i la seua implicació.

Les autoritats encarregades varen aprofitar per trasmetre el següent:

· Per part de la Federació de Karate C.V la seua Secretaria Na Engracia López, que va destacar la bona relació entre la pròpia Federació i el Club de Benigànim.

· Per part de l’Ajuntament de Benigànim el Regidor d’Esports En Juan Antonio Llario Valera, el qual va expressar la seua sorpresa per l’espectacularitat de l’esdeveniment i la bona organització.

· I pel club local la Presidenta Na Inés Gimeno Part i el Director Tècnic del club En Armando Martí Canet, destacaren la bona acollida del mateix i la predisposició dels asociats del club per la seua col·laboració.

Les classificacions es poden vorer a la pàgina web de la FKCV, en la següent direcció: www.fkcv.net

Event Esportiu recomanat per: TOimprove agency, BDLC-Noticias i Portal Comarcal.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPrint this pageEmail this to someone

Review Overview

Summary

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *