Després de fer arribar les sol·licituds per escrit a l’Ajuntament, l’alcalde i el regidor d’Educació es desplaçaren ahir a l’aula de 4t de primària de l’escola per a conéixer les inquietuds dels menuts i poder donar-los respostes personalment. Entre els assumptes més destacats, els xiquets i les xiquetes de 10 anys van plantejar interrogants sobre les irresponsabilitats de conductors, sobretot en el nucli urbà; tanmateix també mostraren la seua preocupació sobre el manteniment d’espais públics, mobiliari, instal·lacions esportives i parcs. Reivindicaren el dret a gaudir d’aquests espais i el deure de tots els veïns, grans, menuts i joves a respectar els espais públics i la convivència de totes les persones que els gaudeixen.

En eixe sentit, i de forma anecdòtica lamentaren “que el parc del burro, que rebia aquest nom perquè era l’única zona d’esplai que tenia un burro de fusta, ja no es pot rebre aquest nom perquè algú el va trencar i ja no hi està el burro”. Exclamaren no entendre la raó per la qual destrossar aquests espais i, d’altra banda, es mostraren agraïts per la reparació del tancament del camp de futbet de l’escola. Així es comprometeren a respectar aquests espais i conscienciar els altres usuaris.

L’alcalde, Josep Femenia, i la regidor d’Educació, van manifestar el seu agraïment a tots els xiquets i les xiquetes perquè “han demostrat que estan conscienciats com a col·lectiu en temes tan importants com la seguretat vial i el respecte a tot allò públic com a respecte a l’altre”. Així mateix, felicitaren la tutora del grup, Maria Torregrossa, per incloure activitats de foment del civisme, contacte amb la realitat, participació i responsabilitat social.

Foment de la lectura

Els alumnes d’infantil i primària estan participant en unes activitats d’animació lectora a la Biblioteca municipal. Aquesta activitat tracta de donar a conéixer la instal·lació municipal, el seu servei i fomentar l’hàbit lector. El taller va començar al mes de gener i finalitzarà el proper divendres. Més de dos-cents alumnes del col·legi hauran passat durant aquests dies per la Biblioteca. 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPrint this pageEmail this to someone

Review Overview

Summary

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *