En aquest acte està prevista la inauguració de l’exposició fotogràfica, de cartelleria i de documents històrics situada a la seu del partit. També s'inclou una actuació de l'artista local Pep Gimeno «Botifarra».

A més del president de la Generalitat, durant les diferents sessions previstes els propers mesos participaran rellevants figures socialistes de la política valenciana: el president de la Diputació, Jorge Rodríguez; el conseller d’Hisenda, Vicent Soler; la consellera de Sanitat, Carmen Montón; l’exvicepresidenta del Govern, Mª Teresa Fernández de la Vega; la Directora General de l'Institut Valencià de la Dona i exdiputada Maria Such o l’europarlamentari Enrique Guerrero.

El secretari general de l'agrupació i també alcalde Roger Cerdà va indicar que els actes commemoratius volen posar en evidència la importància del PSPV-PSOE «en la construcció de la Xàtiva que coneguem, tant en els nostres anys al govern com en l’etapa d’oposició» i va recordar que l’agrupació socialista de Xàtiva és la segona més antiga de la Comunitat després de la de la ciutat de València.

 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPrint this pageEmail this to someone

Review Overview

Summary

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *