El passat dissabte van guanyat les formacions de Moixent, en tercera categoria femenina i Borbotó B, en la categoria de plata femenina. A la vesprada s’han disputat les dos finals més importants de la competició, les finals de primera categoria femenina i masculina, que han conquistat Beniparrell, i Xeraco, respectivament. La final de primera femenina, ha sigut molt disputada entre les dos formacions més fortes, Beniparrell A, que ha jugat amb Ana i Noelia i Borbotó A, que hi ha jugat amb Anabel, Sara, Amparo i Luisa.

Al final després d’una gran lluita i desgast físic s’ha imposat l’actual campió, Beniparrell, per 40 a 25, que s’ha mostrat molt sòlid i concentrat al llarg de tota la final. Després s’ha disputat la final de primera categoria entre els dos clubs més poderosos de l’àmbit del raspall, Bicorp, actual campió i dominador de les últimes temporades i Xeraco, el rei de la competició, ja que és el club amb més títols en els autonòmics de clubs. Bicorp, ha jugat amb Armando, Víctor i Borja (reserva, Rafael Gimenez), i Xeraco amb Lluisset, Juan i Trini (reserva, Antonio Chaveli).

La final també ha sigut molt disputada i ha tingut alternatives amb avantatges per als dos equips i una gran remuntada final, quan pareixia que Bicorp, anava a proclamar-se campió, després d’aconseguir trencar la partida en el tram final, però Xeraco, amb un gran Lluiset, que novament ha realitzat una demostració, amb el seu joc elegant i regular, i amb una gran fortalesa mental i sempre animant als seus companys, Juan i Trini, han aconseguit remuntar els dos jocs d’avantatge de Bicorp, 25 a 35, per a guanyar per 40 a 35, recuperant novament este gran títol que no guanyaven des de 2006.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPrint this pageEmail this to someone

Review Overview

Summary

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *