Segons ha declarat l'alcalde, Colomer visitarà la nostra ciutat al voltant del 15 de setembre, “per tal de tenir una reunió de treball on es concretarà la inclusió de Xàtiva als programes de qualitat turística que gestionen conjuntament l'Agència Valenciana de Turisme i el Ministeri d'Indústria, Energia i Turisme. Açò significa un clar avanç per a la ciutat en matèria de promoció turística, ja que suposarà incidir en la professionalització del sector, amb programes de gestió i de formació especialitzada”, ha senyalat Cerdà.

Aquestos programes tenen per objecte la gestió integral i permanent de la qualitat a un destí turístic. Els programes impliquen a empreses i serveis turístics, amb l'objectiu de millorar l'experiència i satisfacció de l'usuari del servei.

En aquesta primera presa de contacte, s'ha tractat el tema de la vinculació entre turisme, cultura i el patrimoni local. “Sumar el potencial de municipis com Xàtiva es fonamental per ser més forts i més interessants com a destí turístic en un món global, on hem de treballar la diferenciació i la singularitat”, ha volgut destacar Colomer.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPrint this pageEmail this to someone

Review Overview

Summary

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *