Cal tenir en compte, que som la festa de carrer pionera en aquests tipus d’actes i estem compromesos a restaurar en aquesta zona de Xàtiva, dels mitjans necessàris per recuperar els origens lúdics i culturals que ens han tingut com a referència.

La programació del dissabte consta:

Al voltant de les 10 hores esmorzar de germanor al carrer, prop del casal. El col·lectiu us convida als aperitius i beguda, tan sols caldria portar l’entrepà.

Seguidament, a les 12:30 hores, ens acompanyarà la música pel carrer, aconseguint en companyia del veïnat, el famos “passacarrer”.

A continuació, dinarem aproximadament cap a les 14:15 hores, paella a un preu asequible a les butxaques d’aquest temps, 3 €. També disposem de solucions per a tots aqueslls/es que no us agrada la paella, podreu portar el dinar de casa i la resta, corre a compte nostre.

No ens oblidem dels nostres menuts. De vesprada tindran jocs, materials i de castells inxables que els faran gaudir d’una vesprada màgica.

El gran sentit de la festa, i més en aquest temps, és de contribuir a la millora de la convivència en els notres carrers, de sentir-se reconfortats, d’oblidar-se per un temps d’allò que ens preocupa, de caracteritzar als nostres veïns i sobretot, de mantindre aquest tipus d’actes tan importants en aquesta zona de Xàtiva.

Tenim el convenciment, que molts veïns/es de Xàtiva desitjaran acompanyar-nos, per això, el col·lectiu s’esforça dia a dia per romandre actiu i amb l’esperança de poder seguir gaudint de festa durant molt de temps.  

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPrint this pageEmail this to someone

Review Overview

Summary

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *