Encontre que reunirà a més de 200 esportistes de tota la província de València. Sueca, Silla, Requena, Aiora, València, Massanassa, Castelló de la Ribera, entre altres pariticiparan, junt al C.O. La Costera de Xàtiva, en aquest campionat que donarà inici a la temporada atlètica d’aquest colectiu, en el que, per mig de la Coordinadora de centres ocupacionals (COPAVA) es reuniran en tres ocasions. La primera, esta a Xàtiva, la segona a la Universitat Politècnica de València i la tercera a Ontinyent.

La competició, organtizada pel C.O. La Costera, oferirà una combinació de proves oficials d’atletisme en pista i unes altres de proves adaptades per a donar cabuda a qualsevol persona independentment del tipus de discapacitat.
La competició començarà a les 11 del matí amb la prova de relleus 4X100 per a acabar amb les proves oficials de 100 metres.

Des del C.O. La Costera es vol convidar a tots els aficionats a l’esport i l’atletisme en particular a que es passen per les instal·lacions de la Ciutat de l’Esport per veure un campionat d’atletisme d’un grup de gent que malgrat la seua discapacitat, és capaç de fer esport, i al mateix temps mostrar que també hi ha una altra forma de fer esport.

Event recomanat per: TOimprove agency, BDLC-Noticias, RBM&Management, Producciones J. Olmo, Blue Radio FM i Portal Comarcal.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPrint this pageEmail this to someone

Review Overview

Summary

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *