Des de Compromís per Ontinyent volem felicitar al nou Conseller per atendre les peticions que des del nostre grup polític li hem manifestat des del primer dia. També, com no, als 41 pares i mares que van donar prioritat a la seua decisió de matricular els seus fills i filles en valencià malgrat l’oposició del sistema.

La primera Mesa Sectorial d’Educació, que va tindre lloc ahir divendres 8 de juliol a les 17h, va donar oficialment la noticia de recuperar sis unitats d’entre 3 i 5 anys incloses al Mapa d’Emergència Educativa. Entre aquestes unitat es trobava la del Martínez Valls. A la mateixa reunió de la Mesa Sectorial el Conseller va anunciar que vol “minimitzar els efectes negatius de la LOMQE” la qual cosa també és una molt bona noticia per a la recuperació de l’educació pública.

Des de Compromís per Ontinyent anem a continuar treballant per recuperar les unitats escolars dels col·legis de la nostra ciutat que es van vorer injustament afectats pels arranjaments escolars de l’anterior govern popular. Per tant encara queda feina per fer i és necessari continuar reivindicant al costat dels pares i mares per les unitats del Bonavista i del Vicente Gironés.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPrint this pageEmail this to someone

Review Overview

Summary

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *