El jové rest de Piles de 16 anys no va acusar la seua menor experiència en aquesta competició, i va imposar la seua qualitat per a superar al seu adversari. D’aquesta forma Feo, ha quedat eliminat del Individual Sub-18 de Raspall en la ronda de semifinals com també li va ocórrer en la passada edició del torneig, per lo que no podrà superar la tercera plaça que va aconseguir en 2014.

Per contra, Vercher tindrà l’opció d’aconseguir un nou títol en la seua trajectòria esportiva després de conquistar el Individual Sub-16 de Raspall en la temporada 2014. El seu rival en la gran final serà David Masip del CPV Genovés que va superar també pel marcador de 25 per 15 a Salva del CPV Pedreguer en la primera semifinal disputada al trinquet de Piles.

Aquesta gran final es disputarà aquest pròxim dissabte dia 19 de Desembre a partir de les 18:00 hores en el trinquet de la Llosa de Ranes. El guanyador de la mateixa succeirà com a campió a Pablo de Barxeta, que en aquesta temporada 2015 s’ha proclamat campió del Individual Sub-23 de Raspall. Amb anterioritat a la gran final, i a partir de les 16:30 hores es disputarà la partida pel tercer i quart lloc del Individual Sub-18.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPrint this pageEmail this to someone

Review Overview

Summary

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *