Moments després de la protesta front al consistori, els assistents van ser rebuts per l’Alcaldessa del municipi, Celia Juan (PP), a la qual van mostrar el seu malestar per no haver informat a la ciutadania de les conseqüències del canvi de l’empresa gestora de l’aigua a la localitat, que fins ara era EGEVASA, i que amb el nou contracte és TECVASA. Aquest canvi, expliquen els veïns, ha suposat en molts casos un augment de més del 100% en el rebut.

Així mateix, se li va preguntar pel pagament d’una nova taxa de clavegueram que fins ara no havien d’abonar els veïns de la localitat. Celia Juan va justificar el no haver informat a la ciutadania en què “informar a tot el poble és molt costós” i que era suficient amb la majoria dels regidors al plenari per prendre una decisió com aquesta. Quant al pagament del clavegueram, va al·legar que esta taxa “es paga en tots els pobles, com també altres serveis”.

Des del PSPV-PSOE de Terrateig, Enrique Guillén ha qualificat de “insuficients” els arguments de l’Alcaldessa, ja que “doblar d’un dia per a l’altre el rebut de l’aigua almenys mereix una explicació, com també el cobrar una taxa de clavegueram fins ara no existia”. Guillén lamentava també que Celia Juan “s’atrevisca a parlar de serveis quan en Terrateig no tenim ni biblioteca, o millor dit, sí que la tenim, però tancada des de fa molt de temps i amb els llibres acumulant pols per no obrir-la”. Els socialistes han reclamat a l’Alcaldessa la convocatòria d’un acte públic perquè l’Ajuntament i la nova empresa gestora informen adequadament a la ciutadania, i hui mateix es reuniran amb el grup municipal de CDL per debatre al voltant de noves mesures de recolzament a estes protestes ciutadanes. 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPrint this pageEmail this to someone

Review Overview

Summary

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *