En aquesta convocatòria es van presentar un total de 127 propostes, entre les quals es va seleccionar a 30 finalistes de les que al seu torn es va triar als guanyadors en tres categories.
 
Roser Bodí, Llicenciada en Psicologia per la Universitat de València, Màster en Homeopatia per la Universitat Camilo José Cela de Madrid i Terapeuta psicocorporal pel Col·legi oficial de psicòlegs de la Comunitat Valenciana, recollia el premi a la millor empresa a la categoria de Responsabilitat Corporativa i Acció Social pel seu treball a Épona, centre de teràpia, psicoteràpia i aprenentatges assistits per cavalls, adreçada a persones que presenten diferents tipus de discapacitat. El guardó està dotat amb 5.000 euros per al desenvolupament de l’empresa i una distinció atorgada per l’IVAJ.
 
Bodí rebia el premi de mans del President de la Generalitat Valenciana, Alberto Fabra, en un acte al qual estaven presents la Consellera de Benestar Social, Asunción Sánchez-Zaplana; el Rector de la Universitat de València, Esteban Morcillo i el President de Caixa Ontinyent, Antonio Carbonell. La jove empresària a més acudia acompanyada per l’alcalde de El Palomar, Jordi Vila, qui destacava “com alcalde del poble és un orgull que una veïna del poble obtinga un guardó com aquest, i hem acudit a acompanyar-la com a mostra del suport d’aquesta corporació als nostres joves, que són el futur amb les seues idees i projectes. Més si cap en casos com aquest, al qual es du a terme una tasca molt beneficiosa per a persones discapacitades que ens alegra molt que haja estat reconeguda”, destacava l’alcalde.
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPrint this pageEmail this to someone

Review Overview

Summary

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *