Demà dijous tindrà lloc la segona actuació emmarcada en les Nits a la Fresca, «Somnis d’estiu», del duo Dalí.

Els més joves de la Font de la Figuera ja gaudeixen de l’àmplia oferta estival de la mà de l’ajuntament de la Font de la Figuera. A la ja coneguda «Setmana de la Joventut», se sumen «l’Escola d’estiu», destinada a xiquetes i xiquets d’entre 4 i 8 anys, i el «Campus juvenil», dirigit a menors d’entre 9 i 12 anys . Totes dues es van iniciar el passat dilluns i tindran lloc durant tot el mes de juliol.

A més, els pares de les i els xiquets en situació d’atur, les famílies monoparentals i nombroses s’han pogut beneficiar de descomptes a l’hora d’inscriure els seus fills. Els xiquets i xiquetes es diviertiran practicant natació, anglès i esports i dedicaran cada setmana a una temàtica diferent que pretén oferir ensenyament i diversió a parts iguals.

Des d’ahir, tots els dimarts i dijous i fins a mitjans d’agost, el consistori repeteix amb els seus «Nits a la Fresca», les quals es van inaugurar ahir amb un concert de piano a càrrec del músic i compositor local, Rafael Mollà que va congregar uns 200 assistents a la Font de Baix. Demà dijous a la Plaça de la Casa de la Cultura segueix el cicle «Nits a la Fresca» amb una actuació a càrrec del grup Dalí, format per un violinista i una pianista també vinculats a la població, els quals oferiran el seu concert «Somnis d ‘estiu».

El portaveu de l’Ajuntament de la Font i regidor de joventut, Vicent Muñoz Jordà ha manifestat la seua satisfacció davant este projecte de tal envergadura amb què ha volgut arribar «a totes les edats i ambdós sexes amb preus assequibles», a més, «el fet invertir en persones suposa dinamitzar més el poble i crear més activitat. Alhora que tenim en compte a les famílies nombroses i amb algun membre a l’atur també ho fem amb les famílies monoparentals «. A més, ha recalcat que la reducció de despeses amb la reutilització i reciclatge de materials per a les activitats les fan més viables.

Tal com ha destacat Irene Vila Lorente, regidora de cultura, «considerem vital donar a conèixer els grans talents que tenim, al mateix temps que oferim una programació de qualitat a la població».

Els quatre becaris del programa «Primer Treball a la Font» a través de les seues respectives especialitats (manualitats, art, matemàtiques i esports) també oferiran a les veïnes i veïns una aportació extra de coneixement en estes àrees, a través de diferents classes.

Però l’ajuntament també ha volgut tenir en compte a les persones amb discapacitat, que podran realitzar activitats a través del Taller de Convivència. D’altra banda, els aficionats a l’aigua gaudiran d’aquaeròbic, aquafitness, i cursets de natació, entre d’altres, i els que vulguen perfeccionar l’idioma podran fer-ho gràcies als cursos de valencià i anglès.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPrint this pageEmail this to someone

Review Overview

Summary

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *