La prova, de 65,1 km, consta de vint-i-una voltes a un circuit urbà de 3'1 km que recorre els carres: Av. Corts Valencianes (eixida), Av. Blasco Ibáñez, Josefa Murgadas, José Vicente Herrera, Av. Sever Ochoa, José González, Alzira “Fonteta de Trini”, L'Enceba, Sant Josep, Primer de Maig, Godelleta i Av. Corts Valencianes (meta). La inscripció realitza moments abans de la prova.

Amb un temps d'1:43:09, el corredor de l'equip Mobel Montforte del Cid, el màster 30 José Manuel Díaz, es va alçar amb la victòria en l'edició anterior. En segon lloc va quedar Jordi Berenguer, del Grupesa Chulvi; i tercer el sènior Mario García del Mobel Montforte del Cid, conjunt que va resultar ser el vencedor per equips.

El ben cert és que des de la seua recuperació en 2012 la serp multicolor ha tornat amb força als carrers de Turís amb l'expectació pròpia de les grans cites esportives i amb una notable participació arribada de tots els punts de la Comunitat Valenciana. En l'anterior edició van participar vuitanta-nou ciclistes dels quals sols trenta-sis van acabar. Es va poder comptar amb la participació dels locals Fernando Gimeno i Roberto Verdejo, del Bikesport Xiva, Kevin Pérez, de la Penya Cilcista Turís, i Javier Almela.

Antonio Giménez Luján

El turisà Antonio Giménez Luján va ser en la seua època tota una referència per al ciclisme nacional. En la seua etapa com amateur primer i després com a professional, va portar el nom de Turís de llarg a llarg de la geografia espanyola assegurant la pujada al podi en totes les carreres en les quals participava. Així, recordar a Giménez Luján entre els afeccionats i professionals del ciclisme del nostre país origina una successió de lloances i reconeixements sense parangó. És, sense cap dubte, un esportista per a la història turisana, un model i exemple a seguir d'esforç, superació i sacrifici.

La successió desafortunada de lesions, una de ròtula la més important, va obligar a aquest esportista a abandonar la competició activa de forma prematura encara que va continuar en contacte amb el ciclisme exercint funcions d'auxiliar i massatgista en els més prestigiosos equips nacionals com: Kelme, Reynolds TS, Seur i Banesto.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPrint this pageEmail this to someone

Review Overview

Summary

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *