A esta primera edició, s’han inscrit 3 comerços locals: la Burger Local, el bar El Cantó de Rosa i el Restaurant Plata. També hi ha establiments d’Ontinyent, Bocairent, Benissoda, Atzeneta d’Albaida, Albaida, Bèlgida, Montaverner, Benigànim, Salem i Castelló de Rugat.

El concurs consisteix en que els diferents bars i restaurants que participen preparen una tapa especial de la casa. Els divendres i dissabtes de 19:30 a 21:30 hores i els dissabtes i els diumenges de 12:30 a 14:00 hores, els clients que vullguen gaudir d’estes tapes han

d’acudir a l’establiment que desitgen i, per un preu de dos euros, podran degustar la tapa del propi bar o restaurant més una beguda.

Cada vegada que un client deguste una tapa, l’establiment li segellarà una casella de la fulla d’inscripció, de manera que quan arribe a 10 segells, podrà emplenar esta fulla amb les seues dades i entrar en el sorteig de 36 sopars per a dos persones que paga l’organització. Els participants hauran de votar un vegada acabat el concurs per la seua tapa preferida. La iniciativa, que va començar el divendres passat, finalitza el 4 de novembre, i és una iniciativa conjunta de la Mancomunitat i de l’associació d’hostalers (AHVAL) de la comarca. 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPrint this pageEmail this to someone

Review Overview

Summary

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *