Les quatre obres finalistes son: EL RODAT, 1893, F.C. i AL NOSTRE AMIC, obres que han estat triades per un jurat tècnic format pels professionals Carlos Pellicer Andrés, Òscar Vidal Belda i Ramón García Soler. A més este jurat i com a novetat este any, estaran acompanyats per tres persones designades per la SEM Sta. Cecilia de l’Olleria i per la Junta Central de Moros i Cristians de l’Olleria.

En este sentit, la presidenta de la Junta Central, Mariola Gil García, ha valorat molt positivament el fet de poder participar com a jurat en esta edició a l’igual que el representant de la SEM Sta. Cecilia de l’Olleria, Miguel Gómez Vadillo, que ha destacat el fet de poder donar participació en este jurat a familiars de Francesc Cerdà que pertanyen a la banda.

Per finalitzar, l’alcalde de l’Olleria José Vidal Oltra ha volgut sumar-se a este acte, felicitant a les dos entitats co-organitzadores juntament amb la regidoria de Cultura i ha convidat a tota la població i als municipis veïns a poder disfrutar d’este important esdeveniment a l’Olleria, dedicat a les festes de moros i cristians, a la música i sobretot en homenatge al gran músic, mestre i compositor ollerià Paco Cerdà.

Concurs recomanat per: TOimprove agency i Portal Comarcal.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPrint this pageEmail this to someone

Review Overview

Summary

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *