Divendres passat, 20 d’abril, es va inaugurar en el centre comercial de Carcaixent la primera edició de la Fira Coneix la Ribera, amb l’objectiu de mostrar als visitants tota l’oferta turística, gastronòmica i comercial de les dos comarques. El nostre municipi ha estat representat per partida doble, a través dels estands oferits per l’Ajuntament de Sueca, Regidoria de Turisme, i per l’empresa Xocolates Comes.

“Des de Ribera Turisme se’ns va oferir gratuïtament l’oportunitat de participar en la Fira instal·lant un estand en què mostrar els nostres productes autòctons, i vam cosiderar que era imprescindible estar ací representats perquè tots els visitants comprovaren que Sueca té molt que oferir pel que fa a gastronomia, i també a atractius turístics. Per a això, estem treballant en l’organització d’una sèrie de rutes pel nostre municipi i terme, que en breu presentarem al públic”, va manifestar la regidora de Turisme i Comerç, Manuela Egea. Per la seua banda, l’alcalde de Sueca, Salvador Campillo, va considerar molt encertades iniciatives com esta “que  resulten de vital importància perquè és necessari que ens reciclem, ens reinventem, innovem i busquem noves fórmules de mercat per a aconseguir que s’acabe prompte esta crisi que vivim… i el turisme és una de les opcions que hem de potenciar”. El diputat nacional i vicepresident de la mancomunitat de la Ribera Baixa, Joan Baldoví, també va considerar molt important esta fira “perquè la Ribera té molts racons, paratges, gastronomia, cultura, medi ambient… que hem de descobrir, i fires com esta, patrocinades per les mancomunitats de la Ribera Alta i Baixa i per Ribera Turisme, el que fan justament és això, acostar tot allò que la gent de la Ribera podem encara desconéixer. Per tant, iniciatives com esta, que permeten també conéixer sabors que es fabriquen ací en la nostra comarca, formatges, cerveses, xocolate… contribuïxen a consolidar la nostra economia”.

Des de la Regidoria de Turisme, la valoració dels tres dies de Fira és molt positiva “per l’interés demostrat pels visitants, sobretot respecte a la nostra gastronomia, ja que vam repartir tots els productes de què disposàvem en l’estand, entre ells, més de 1.000 llibres amb les nostres receptes dels plats més típics; i respecte als nostres paratges naturals. També és destacable el fet que gent de poblacions molt pròximes ens van comentar que no coneixien apenes res de Sueca, i que esta Fira els havia donat l’oportunitat”. 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPrint this pageEmail this to someone

Review Overview

Summary

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *