Durant el procés s’han registrat seixanta-nou vots, el resultat dels quals han designat com ha secretaria general a Silvia Arques, amb trenta-vuit vots a favor i el seu document polític-organitzatiu anomenat “Prou-clar”, Javi Calabuig, l’altre candidat, va obtenir vint-i-set vots a favor.

Així mateix, han eixit designat els membres del Consell ciutadà, encarregats d'establir la línia política de la formació a nivell local. Al Consell Ciutadà es van presentar 13 persones, de les quals s’han elegit democràticament sis membres: Xelo Agustín, Raúl Belda, Vicente Calabuig, Concepción Penadés, Joan Pere Santonja i Fernando Pérez.

En les següents dates, l’Assemblea de Podemos, haurà de fer front a les qüestions més importants que afecten a aquesta formació; establir prioritats d’actuació en la línia general dels principis ètics de Podemos, i constituir grups de treball impulsats per la ciutadania. És per això que l’assemblea de Podemos d’Ontinyent, convida a la participació popular, i recorda que el demà dissabte dia 10 de gener a les 11:00 hores es celebrarà una assemblea ordinària per a poder coordinar els ciutadans interessats. També poden posar-se en contacte al e-mail: podemontinyent@gmail.com

Podemos Ontinyent: “Agraïm la participació de la ciutadania, especialment als votants que han donat suport a este procés. Aquesta Secretaria General, recorda que els membres elegits, són tan sols, els transmissors de la voluntat del poble, la ferramenta per a assentar les bases d’un canvi cap a una política oberta, participativa i popular.”

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPrint this pageEmail this to someone

Review Overview

Summary

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *