El lema que ha resultat guanyador és que s’utilitzarà, des de l'Ajuntament de l'Alcúdia, en totes les activitats relacionades amb el Dia Internacional de l'Eliminació de la Violència contra la Dona de 2015.

A més del lema guanyador “Si fa mal no és amor” d’Enric Abel, han resultat finalistes “Si la danyes a ella ens danyes a tots” d’Irene Mateu i “Mai més ni a mi ni a cap altra” de Julia Ribera.

Un dels objectius de l’Ajuntament de l’Alcúdia és la prevenció de la violència de gènere a través de la conscienciació dels nostres joves i adolescents. La participació no sols de xiques, sinó de xics en el concurs demostra que aquesta sensibilització és una meta fàcil d’aconseguir si es persevera en aquesta línia.

La pròxima setmana es penjarà una pancarta amb el lema guanyador “Si fa mal no és amor”, anunciant els actes que se celebraran a l’Alcúdia amb motiu d’aquest dia.

Des del passat 7 de novembre, amb motiu de la Marxa contra les violències masclistes, celebrada a Madrid, penja de l'Ajuntament de l'Alcúdia una pancarta amb el lema, "No a la Violència contra les Dones", que es mantindrà fins el final de mes.

Bisbal Paelles Monumentals te ha ofrecido esta noticia

 

 

 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPrint this pageEmail this to someone

Review Overview

Summary

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *