Mitjançant aquest projecte la Mancomunitat vol oferir un turisme natural, ecològic i sostenible.

Per al president de la Mancomunitat de Municipis de la Vall d’Albaida, Juan A. Puchades, “el senderisme és una modalitat turística que combina la cultura i l’activitat física”, ha afegit:” és una forma fàcil de conèixer i estimar el nostre territori, la nostra cultura, la nostra història i a més a més, ens ajuda a conservar i recuperar el nostre patrimoni cultural i natural”. El president ha conclòs: “mitjançant el senderisme pretenem portar a terme un turisme d’interior basat en el desenvolupament sostenible i social de tot el territori”: ha conclòs el president.

El passat dissabte 2 de desembre de 2012, a les 9 del matí, un grup de senderistes es va reunir a l’Ajuntament de Fontanars dels Alforins per tal de realitzar la ruta de la Calç. En el recorregut es van visitar quatre forns de calçs i la Bodega de Els Pins. Els participants va gaudir no sols dels oficis antic i artesanals com son el forn de calç i el celler sinó que a més a més, van poder contemplar les meravelloses vistes dels Alforins amb els cultius, les terres conreades i les heretats.

El passat diumenge 3 de desembre, a les 9 del matí, més de 70 participant es van concentrar a l’Ajuntament de Montaverner per tal de realitzar la ruta pel Riu Albaida. El recorregut va començar des de l’ens en direcció al sender Riu Albaida fins la font Ca Blanc, des d’allí van mamprendre el camí de les hortes cap al pont llarg i al pont curt ubicat junt al parc fluvial on van esmorzar. Desprès d’ esmorzar van visitar l’ermita de Colata sent l’última parada abans de tornar al punt d’inici. 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPrint this pageEmail this to someone

Review Overview

Summary

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *