Dissabte 27 d’octubre: Montitxelvo

Realitzarem la Ruta de l’aigua. A les 9h de mati, des de l’Ajuntament de Montitxelvo ens dirigirem en direcció al cementeri per tal d’agafar el SL- V 84. El recorregut transcorre pel cementeri, el barranc de Planet, l’Arcada de Planet, la bassa del sastre, la font de Ferri, la font de Micairent i l’Alcavor de Remigio. La longitud total és de 5 km i el temps aproximat és de 2 hores i 30 min aproximadament. Presenta una dificultat baixa y mereix la pena descobrir elements patrimonials hidràulics d’aquesta ruta.

Diumenge 28 d’octubre: Bèlgida

Realitzarem la ruta Groga: Bèlgida- Font Freda. A les 9h de matí, des de l’Ajuntament de Bèlgida eixirem cap a Muntis, una vegada apleguem a la Casa de Muntis agafarem una senda que ens portarà directament a la Font Freda on esmorzarem. En la Font Freda podrem veure les coves roges i des del mirador podrem contemplar tota la Vall d’Albaida. Després d’esmorzar baixarem pel mateix camí fins arribar al lloc d’inici de la marxa. La longitud total és de 10 km i el temps aproximat és de 4h aproximadament, presenta una dificultat mitja. Mereix la pena descobrir les magnifiques vistes panoràmiques de la comarca.

Es va postposar degut a les fortes plutges la ruta del passat dissabte a Bocairent. La ruta que es va reatlizar va ser la del diumenge a Aielo de Rugat. 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPrint this pageEmail this to someone

Review Overview

Summary

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *