Mitjançant aquest projecte la Mancomunitat vol oferir un turisme natural, ecològic i sostenible.

Per al president de la Mancomunitat de Municipis de la Vall d’Albaida, Juan A. Puchades, “el senderisme és una forma bàsica i senzilla de practicar una activitat física en el medi natural i la més accessible per a tots, donat que qualsevol persona pot realitzar aquest esport”, ha afegit: aquesta modalitat presenta un exercici físic moderat, organitzat, sistematitzat i estructurat que ajuda a millorar la qualitat de vida i la salut”."El senderisme és una activitat molt beneficiosa i saludable a nivell físic, social i psicològic”, ha conclòs el president.

Dissabte 1 de desembre de 2012: Fontanars dels Alforins

A les 9h del matí des de l’Ajuntament de Fontanars realitzarem la ruta de la calç. En direcció cap a la Safra visitarem els quatre forns de calçs. Continuarem el recorregut visitant la Bodegas de Els Pins que serà l’última parada abans d’arribar al punt d’inici .La longitud total és de 10 km i el temps aproximat és de 4 hores. Presenta una dificultat mitja, mereix la pena conèixer els paratges naturals que envolten el municipi.

Diumenge 2 de desembre de 2012: Montaverner

Realitzarem la ruta pel riu Albaida. A les 9h de matí, des de l’Ajuntament de Montaverner eixirem en direcció sender Riu Albaida fins la font Ca Blanc, des d’allí emprendrem el camí de les hortes cap al pont llarg i al pont curt ubicat junt al parc fluvial on esmorzarem. Desprès d’ esmorzar visitarem l’ermita de Colata que serà última parada abans de tornar al punt d’inci. La longitud total és de 5 km i el temps aproximat és de 2 hores Presenta una dificultat baixa i mereix la pena descobrir tots els elements hídrics de la ruta.

 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPrint this pageEmail this to someone

Review Overview

Summary

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *