Aquesta iniciativa turística mediambiental té com a escenari les serres que envolten la comarca. L’objectiu principal del programa de senderisme es donar a conéixer els nombrosos recursos ecològics, naturals, botànics i patrimonials, així com els espais singulars i zones naturals protegides que rodegen la Vall. Mitjançant aquest projecte la Mancomunitat vol oferir un turisme natural, ecològic i sostenible.

Dissabte 3 de novembre: Carrícola

A les 9h de matí, realitzarem la ruta del biodivers i castell de Carrícola, que consistirà en fer la MITJA de la MITJA, amb un recorregut aproximat de 9.700 km. i una durada de 3,30 h. El recorregut s’inicia des de l’Ajuntament en direcció al Barranc del Castell, font dels Unflats, i Castell de Carrícola, visitant el seu interior i gaudint de les panoràmiques des de la terrassa. Després pujarem al mirador i passarem per la Font del Melero, continuarem cap al Corral de Faus i el Colomer, fins arribar al Corral de Diego i la Nevera, on tindrà lloc l’ esmorzar, després d’una breu parada, continuarem cap a la Font Freda, i des del mirador començarem el camí de tornada per la nova senda fins arribar a la Ametla de Palla i al poble on finalitza la ruta.

Diumenge 4 de novembre: Llutxent

Realitzarem la ruta Lloma de la cova – Font del Rafal. A les 9h del matí inicien la ruta des de l’Ajuntament i ens dirigim a la lloma de la cova des d’alli, agafem el camí de Marxuquera que connecta amb la senda del Cap de l’Ase on esmorzarem i pel Pujol arribem al corral de Pujol. Continuaren el recorregut fins arribar a la font del Rafal, poblat moris, seguirem la senda creuant els bancals d’oliveres i tornarem fins al punt d’inici. La longitud total és de 10 km i el temps aproximat és de 4 hores. Presenta una dificultat mitja y mereix la pena descobrir tots els indrets de Llutxent. 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPrint this pageEmail this to someone

Review Overview

Summary

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *