Coincidint amb el dia mundial sense tabac que se celebra hui, 31 de maig, s’ha donat a conèixer el cartell guanyador, que ha estat seleccionat entre els  més de 160 presentats. En el programa han participat 22 centres de primària de la comarca i 15 d’ells han presentat cartells.

La guanyadora del concurs d’enguany ha estat Sara Vañó Ortega del CEIP Lluís Vives de Bocairent. El premi que li serà entregat està format per un lot de material escolar i, a més, el mateix cartell serà publicat i utilitzat per la UPCCA en una propera campanya preventiva, com ja s’ha fet en els guanyadors dels darrers anys. El jurat del concurs, presidit per Juan Antonio Puchades, president de la Mancomunitat ha valorat l’originalitat del disseny, la qualitat i idoneïtat dels elements gràfics, la representativitat i l’impacte del missatge.

La campanya de la que forma part el concurs la porten a terme els tècnics de la unitat de prevenció en els centres de primària de la Vall d’Albaida, i té com a objectius generals informar, sensibilitzar i evitar el consum  o almenys retardar l’inici dels nostres joves en les substàncies addictives. Amb aquesta campanya també es pretén modificar algunes actituds prèvies als consums, com són la percepció de normalitat d’alguns d’aquestos consums, o l’escassa sensació de risc associada a algunes substàncies addicitives

El president de la mancomunitat, Juan Antonio Puchades, ha valorat molt positivament la resposta de l’alumnat ja que “s’han presentat més de 160 cartells, molts d’ells realitzats en grups, la qual cosa demostra l’interès que han suscitat les sessions prèvies dels tècnics de la UPCCA a les aules de 6é de primària”, a més ha destacat “la claredat dels missatges preventius que utilitzen”. Puchades també ha reiterat l’agraïment al professorat dels centres de primària per la seua implicació i col·laboració necessària en aquest tipus de campanyes. 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPrint this pageEmail this to someone

Review Overview

Summary

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *