El darrer cap de setmana el Gastrotur fou acollit al municipi de Llutxent on el restaurant el Mas de Xetà va oferir un suculent menú gastronòmic amb passejos a cavall per a tots els assistents. Aquest cap de setmana el Gastrotur es dirigeix a Salem tenint com ambaixadors al restaurant la Granja de San Miguel i El Racó de Vicent, tots dos han confeccionat un exquisit menú gastronòmic que faran les delícies de grans i xicotets.

D’entre les activitats destaca la inauguració del forn morú de la Granja San Miguel prevista per al 28 de juny a les 9 de la nit així com, la presentació del nou disc del cantautor Vicent Savall i homenatge a Joan Pellicer. També destaca l’actuació de l’agrupació coral russa Nereezonny al municipi de Salem.

El president de la Mancomunitat de Municipis de la Vall d’Albaida, Juan A. Puchades ha afirmat: “estem convençuts que aquesta iniciativa és una aposta ferma pel turisme, la gastronomia i els atractius dels municipis”. Puchades ha insistit: “es tracta d’un reclam turístic que permetrà conèixer restaurants desconeguts fins el moment”.

Gastrotur a la Vall d’Albaida, una aventura per als sentits” reuneix “una gran representativitat del què està fent-se a la nostra comarca dins la cuina de mercat i d’autor”, segons el president, qui convida “a tots els veïns i visitants a que s’apropen a gaudir d’aquesta iniciativa perquè és una excusa perfecta per  fer turisme i per conéixer la nostra gastronomia”.

Per a més informació www.valldalbaida.com

La Vall d’Albaida, disfruta-la amb els 5 sentits.

Organitza: Departament de Turisme de la Mancomunitat de Municipis de la Vall d’Albaida i Ajuntaments de la Vall d’Albaida.

Patrocina: Patronat Provincial de Turisme València Terra i Mar

Col·laboren: Ajuntaments de La Vall d’Albaida i AHVAL. 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPrint this pageEmail this to someone

Review Overview

Summary

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *