La Regidoria de Sanitat de l’Ajuntament de Canals, l’Associació de Diabètics de Canals i la Clínica podològica Soriano, han posat en marxa un projecte de revisions dels peus dels diabetics de Canals. Es tracta de revisar periòdicament els peus dels diabètics per tal d’evitar complicacions als peus.

Este programa de revisions es gratuit pels usuaris del servici i cal matitzar que a estes revisions no es realitzarà cap cura ni tractament, sols es realitzaran controls i es farà un informe del que s’ha observat al llarg de l’exploració.

Funcionament de programa

Un dia a la setmana  la Clínica Podològica Soriano, atendrà a tota la gent diabètica que prèviament haja demanat cita per telèfon al 658347947

Una volta finalitzada la revisió, depenent del grau de risc de cada persona, es citarà novament al més, als dos mesos, tres mesos, a l’any…… sempre que qualsevol professional sanitari del nostre poble no consiere oportú enviar-lo per tal d’avançar este control.

El diabètic s’emportarà o rebrà un informe amb el que s’ha detectat a estes revisions de forma que sempre estarà al corrent del que hem observat a les revisions.

Com hem dit abans a estes revisions no es tractarà cap patologia, solament es realitzarà una revisió dels peus.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPrint this pageEmail this to someone

Review Overview

Summary

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *