La regidoria de Joventut de l’Ajuntament de l’Olleria ha posat en marxa un Taller de Teatre que es desenvoluparà des d’ara i fins al pròxim mes de juny de 2011, tots els dissabtes de 12 a 14 hores al Teatre Goya. Una proposta formativa i lúdica que ha nascut de la confluència d’interessos d’un col•lectiu de joves que es va acostar al Centre d’Informació Juvenil (CIJ) per a plantejar les seues inquietuds, i de la regidoria d’esta àrea.

“Un grup de joves d’entre 20 i 30 anys ens van comentar que volien crear un grup de teatre amateur i que tenien ganes de formar-se al respecte. Des de la regidoria de Joventut s’ha buscat el professorat i es cedeixen les instal•lacions municipals del teatre Goya per a realitzar les classes”, comenta Mercedes Simó, regidora de Joventut. “Al CIJ som molt receptius a les propostes dels joves, per això, tant a  través dels corresponsals, com mitjançant les enquestes que hem fet, intentem estar atents als gustos i prioritats d’este sector de la població”.

El taller té un cost per alumne de només 10€ mensuals, ja que la regidoria de Joventut subvenciona part dels honoraris del professor d’art dramàtic, Vicent Doménech. La sessió inaugural del taller es va realitzar el passat dissabte dia 11 de desembre, i està previst que a final de curs els joves escenifiquen una obra.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPrint this pageEmail this to someone

Review Overview

Summary

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *