El dilluns 11 de juliol està prevista la recepció institucional per part de l’Ajuntament de Xàtiva als xiquets i xiquetes sahrauís que han arribat a la nostra ciutat i a les famílies acollidores. Serà a les 12 hores al Saló de Plens de l’Ajuntament i participaran l’Alcalde de la ciutat, Alfonso Rus, la regidora de Cooperació, Yolanda Sipán, el Delegat del Front Polisari al País Valencià Mohamed El Mamun Ahmed Brahim, el Subdelegat Dih Mohamed Naucha i membres del col•lectiu d’Amics del Poble Sahrauí de Xàtiva.

Abans, al llarg del matí, els xiquets sahrauís visitaran a algunes entitats (com La Caixa i Caixa Popular) i comerços com a mostra d’agraïment ja que han participat en les activitats que programem des del nostre col•lectiu. A continuació, a les 11:30 hores els xiquets i xiquetes sahrauís, les famílies acollidores i els amics i simpatitzants de la causa sahrauí ens concentrarem davant de l’Ajuntament amb pancartes i banderes per reivindicar el dret d’autodeterminació del poble sahrauí, tal i com diuen les resolucions de l’ONU. Es llegirà un breu manifest. Cal que quede ben clar que la societat xativina i de la Costera vol per als infants sahrauís refugiats que han compartit i comparteixen el temps d’estiu amb nosaltres, un futur amb pau i llibertat a la terra que els pertany.

Per la vesprada, alguns dels xiquets i xiquetes sahrauís es desplaçaran a València per passar les revisions oftalmològiques a la FOM.

Per aquestos motius volem convocar a tots els mitjans de comunicació als actes previstos, a la recepció institucional ja que podrem comentar-vos el funcionament del Programa de Vacances en Pau 2011, les activitats programades per als dos mesos d’estiu així com qualsevol dubte que tingueu sobre el conflicte sahrauí..

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPrint this pageEmail this to someone

Review Overview

Summary

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *