La xerrada servirà per donar a conèixer la necessitat de reivindicar un sistema de finançament que deixe de discriminar la població valenciana i, com no, veure com afecta l'infrafinançament als valencians i valencianes en la seua vida diària.

Des de Compromís i Joves amb Compromís per la Vall d'Albaida es va començar una campanya de conscienciació sobre el nefast model de finançament autonòmic i inversions territorialitzades que pateixen els valencians i valencianes. La campanya ha tingut una incidència important a les xarxes socials, gràcies a la col·laboració de totes les persones i col·lectius que han compartit les diverses infografies que s'han anat elaborant des de l'equip de comunicació de les dues executives. Des del primer moment, la voluntat ha estat en detallar les ‘dades de l’impacte de l’infrafinançament a la comarca’, en base als estudis realitzats per la comissió d’experts de les Corts i a l’informe elaborat per l’economista i regidor de Compromís a Benigànim, Joan Sanchis. Segons aquestes dades, a la Vall d’Albaida li correspondria d’ingressar cada any 20 milions d’euros més en concepte de transferències i 51 milions en despesa pública.

Des de l'Executiva comarcal remarquen la importància d’actes com aquestos per crear consciència i seguir cap a l’objectiu d’aconseguir un grup parlamentari propi al Congrés dels Diputats, per tal de defensar amb força els interessos del nostre País Valencià a Madrid.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPrint this pageEmail this to someone

Review Overview

Summary

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *