El Congrés va ser el primer acte organitzat per aquest col•lectiu des que existeix la coalició Compromís, que ja comença a fer el seus primers passos.

Els joves van comptar amb la presència d’alguns membres del BLOC que ocupen regidories i alcaldies a diversos Ajuntaments de la comarca, com Rafael Benavent, Regidor a l’Ajuntament de Quatretonda o Julià Engo, regidor a l’Olleria i Secretari Comarcal del BLOC Vall d’Albaida, així com Helena Malonda membre de la Coordinadora Nacional del BLOC JOVE i candidata al congrés de diputats amb Baldoví les darreres eleccions generals.

Els membres del BLOC JOVE Vall d’Albaida van presentar aquest acte com “el primer organitzat pel col•lectiu des que està Compromís” i van expressar la seua voluntat que en el proper comptaren amb més militants. L’acte va començar amb les paraules de Rafael Benavent. A continuació es va presentar una candidatura a la Coordinadora Comarcal que, a banda de ser l’única, fou votada majoritàriament amb deu vots a favor i un en blanc.

La nova Coordinadora està formada per cinc membres: el Secretari Comarcal, Robert Penadés; la Secretària d’Organització i Finances, Aina Benavent; la Secretària de Comunicació i Dinamització, Paloma Alberola; i dos vocals, Alejandro Quilis i Soraia Mira. En saber-se conegut màxim responsable del col•lectiu, Robert Penadés va destacar que el BLOC JOVE Vall d’Albaida ”contribuirà a potenciar les polítiques de joventut als ajuntaments de la comarca on hi haja regidors del BLOC”, i també va assegurar que “suplirem els pobles on no hi ha un col•lectiu local”.

El Congrés va finalitzar amb les paraules de Julià Engo, que va destacar que “el relleu generacional és fonamental per seguir endavant”, i va animar els joves a començar amb força amb aquest nou projecte. 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPrint this pageEmail this to someone

Review Overview

Summary

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *