Són 15 anys de model sanitari que propicià el govern del PP i que de facto s’ha convertit en una empresa de col·locació en la que no pots treballar si no tes coneguts. Cal recordar que aquest model, encara que viu pràcticament dels diners públics, no te borsa de treball en la que puguem inscriure’s en igualtat de condicions, mèrit i capacitat, els veïns i veïnes de la comarca. S’ escapa a tot el control  les contractacions fetes  pels gestors de l’actual UTE. 

Dasca ha ficat de manifest que de la mateixa manera, la gestió privada, al contrari que els altres departaments de la conselleria, no fa públiques les llistes d’espera dels especialistes. En definitiva, la gestió privada d’un bé com es la salut, és un món d’interessos econòmic financers amb poca transparència que a més oculta interessos que són indubtablement públics. Una gestió que també ha estat criticada pels alcaldes del PP de la Marina en l’Hospital de Dènia i que crea incertesa en el seu futur.

La secretaria de sanitat del PSPV-PSOE de la comarca ha declarat que  amb les converses que han aparegut als mitjans de comunicació, en les que la empresa americana Centene Corp. vol entrar també en aquest pastís de repartiment de dividends, pretenen deixar en mans estrangeres la majoria de les seues accions i per tant les decisions de la gestió de la sanitat  del Departament. 

Des del PSPV-PSOE volen ficar de manifest que rebutgen aquesta política d’interessos en la salut dels veïns i veïnes de la comarca de la Ribera i que es intenció del PSPV-PSOE recuperar per a la gestió publica el que mai tenia que haver-se subhastat. 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPrint this pageEmail this to someone

Review Overview

Summary

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *