El diumenge pel matí, a la Biblioteca Pública Municipal “Pare Arques” de Cocentaina, l’Executiva Comarcal presidida per Jaume Pasqual va tenir un nou encontre aprofitant el marc que varen oferir les jornades de formació de JSPV-La Muntanya.

En la reunió es van tractar els problemes dels pobles de la nostra comarca, i la cada vegada més preocupant situació a la que ens porta el desgovern del Partit Popular en la Comunitat Valenciana, agreujada per les decisions que estan portant-se endavant des de Madrid.

En la mateixa, es va mostra tot el recolzament de l’estructura comarcal cap a totes les entitats i tots els nostres veïns que estan notant en primera persona les conseqüències dels retalls indiscriminats de l’Administració del Partit Popular. Unes retallades que afecten especialment a serveis bàsics i que deurien d’estar blindats com ho són l’educació, la sanitat o la dependència entre d’altres. Al mateix temps, i des de ja, el PSPV comarcal començarà a treballar per a preparar les línies bàsiques d’actuació per combatre eixes decisions unilaterals del PP i transformar-les en propostes creïbles cap a la ciutadania. 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPrint this pageEmail this to someone

Review Overview

Summary

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *