Araceli Belda: «Els impostos són per a cobrir les necessitats dels veïns, no per a traure pit pel superàvit a costa de l’exagerada pressió fiscal».

El passat dijous es va celebrar el plenari extraordinari convocat per imperatiu legal on un dels punts, l’adhesió al #XarxaLlibres havia quedat en lletra morta i l’altre, la baixada de l’IBI, va rebre el vot negatiu del PP, que presumeix de més de 2 milions d’euros de superàvit mentre ha pujat la contribució del 0,63 al 0,78 des de 2007. El descens que proposaven els socialistes, deixar-lo en el 0,70, haguera estalviat una mitjana de 20€ a l’any de contribució.

L’alcalde d’Aielo de Malferit, que s’havia negat a tractar en el plenari ordinari del 29 d’octubre l’adhesió del municipi al programa XarxaLlibres, com reclamàvem els socialistes, es va sumar a l’acord mitjançant junta de govern l’endemà que sol•licitaren la convocatòria del plenari extraordinari,la sessió que es va celebrar dijous per imperatiu legal ja que l’alcalde s’havia negat a convocar-la en els 15 dies següents.

Per a la regidora socialista, Araceli Belda «Pinter es burla dels ciutadans i dels seus representants democràtics. Els impostos són per a cobrir les necessitats dels veïns, no per a traure pit pel superàvit a costa de l’exagerada pressió fiscal». Alhora, assenyala que «No és de rebut que no vullga sumar-se al XarxaLlibres el 29 d’octubre, però ho faça per junta de govern quan nosaltres forcem la convocatòria d’un plenari extraordinari per a tractar el tema. Allargant innecessàriament el procés l’únic que aconsegueix es generar alarma social entre els ciutadans i demostrar el poc de respecte que sent cap a les propostes de l’oposició, com demostra la negativa a baixar la contribució mentre presumeix de superàvit».

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPrint this pageEmail this to someone

Review Overview

Summary

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *