L’alcalde Juan Puchades ha escrit una “carta” repartida pel poble i ha peregrinat pels mitjans de comunicació, per “justificar”, que no és el mateix que explicar i donar respostes. És més, amenaça amb denúncies, però entenen que eixes amenaces són per al grup socialista i per a tothom, amb un intent de frenar els comentaris que es feien entre veïns i no veïns del poble. El grup socialista ha estat cautelós i medit en les seues paraules i de moment les respostes de Juan Puchades són totalment insuficients i les amenaces infundades, tal com van a demostrar punt per punt.

L’excessiu consum: En el Ple el grup socialista pregunta per l’excessiu consum d’uns mòbils, que segons ens diuen, al dir el número, corresponen a regidors del PP. El propi regidor no nega el contingut de les factures, sinó que ho afirma! Fins i tot admet que un tècnic de l’Ajuntament el va advertir de l’excés consum del seu mòbil. És més, va intentar justificar-se dient que ell baixa tots els documents que li envien de l’Ajuntament al mòbil ja que està estudiant en València (en agost també?). En qualsevol cas una mitjana de 100 euros diaris és molt de consum, i per descomptat, la resposta que ens dona el PP no és suficient.

El PSPV de moment no han dit res sobre les quantitats que s’abonen per telefonia, una cosa tan útil com necessària, el que demanen són explicacions de a què es deu eixe consum elevat en uns mòbils concrets. Ens sembla irrisori que l’alcalde per a despistar o enganyar a la població dividisca el consum total entre els 17 mòbils que té l’ajuntament, quan hi ha mòbils que ni es gasten.

Bonificació: El grup socialista no va negar l’existència d’una bonificació, però així i tot les quantitats reflectides a les factures són excessives. De fet, l’excessiu consum fet pels regidors, el que fa és consumir eixa bonificació i en el Ple no es va negar. De fet, la factura total de maig de tots els mòbils és d’uns 400 euros i les següents, aplicant la bonificació, ascendeixen a uns 900 euros.

Reclamació: Al Ple de gener el grup socialista ja va preguntar de forma suau i cortès, el perquè d’unes subscripcions a serveis personals anomenats MOVILISTO, DINDO O  SEXYTV des de diversos mòbils municipals. Com era d’esperar, no els van donar cap resposta i ho deixaren per al proper Ple. Això sí, ens van recriminar que no els aplaudiren que des de setembre havien aconseguit una bonificació de 6 mesos, que van atribuir a “una bona gestió” del regidor Andrés Moscardó. Però ara després de dos Plens, Puchades afirma en premsa que la bonificació era deguda a una “reclamació” que es va fer a l’empresa. Però si la cosa era tan clara per què no se’ns van donar aquesta informació en el Ple? Per què no han ensenyat cap document al respecte?.

Una carta al poble i en nom del poble: L’Alcalde davant l’abast mediàtic de la notícia i el mateix dia de la inauguració de la Fira del Comerç envia una “carta” als veïns del poble, en nom de l’Ajuntament, l’escut de l’Ajuntament i suposant que pagada per l’Ajuntament, que son tots. Com han dit, per frenar comentaris i per amenaçar, clar els sms i wasaps feien feredat; i els simpatitzants del PP necessitaven arguments que no tenien. El grup socialista no pot ser el responsable dels comentaris indignats de la ciutadania. Gràcies a la petició dels socialistes els veïns i veïnes poden seguir els plenaris per la ràdio, i conèixer aspectes de la gestió del Govern que al PP potser no li interessen. I és per això, que qui va escoltar el Ple, no li han convençut les paraules de l’alcalde.

El grup socialista fa les preguntes on toca, en el Ple, i és allí on també aguanta les crítiques a la gestió de l’anterior govern socialista i les insinuacions sobre possibles “xanxullos” que contínuament fa l’alcalde Juan Puchades sense cap documentació.  Ara és Juan Puchades el que ha de donar respostes documentades al consum i possible mal ús dels telèfons mòbils. Si la paraula mentida vol dir “afirmació conscient d'una cosa que no respon a la veritat” tal vegada no han segut el socialistes els mentiders.

Foto portada: Juan A. Puchades (PP), alcalde de Benigànim.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPrint this pageEmail this to someone

Review Overview

Summary

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *