Tot i que l’incendi es va produir durant l’etapa de l’anterior corporació, ha estat l’actual Alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, qui proposava al col·lectiu per a ser objecte d’esta distinció per part de la Conselleria, distinció que era aprovada el passat 8 de novembre en una Resolució del Conseller de Governació, Serafín Castellano. Jorge Rodríguez acompanyava el passat diumenge fins a Castelló als representants de Protecció Civil que es desplaçaven a l’acte de lliurament dels reconeixements del “Dia de la Policia” de la Generalitat Valenciana, replegant la condecoració per als voluntaris ontinyentins de mans de la Directora General d’Emergències, Irene Rodriguez.

L’Alcalde d’Ontinyent destacava que “la tasca que van fer els voluntaris durant els tres dies negres de l’incendi de 2010, tant a l’evacuació de casetes com al recolzament a l’extinció. Pensem que esta actuació havia de ser reconeguda, i per això vam sol·licitar esta condecoració que ara ha estat atorgada”, explicava el primer edil.

El Cap de Protecció Civil d’Ontinyent, Juan Córdoba, posava de relleu per la seua part que aquest “és un reconeixement que sense dubte es mereixen els voluntaris, que els estimula i motiva a seguir amb la tasca que realitzen durant tot l’any de manera desinteressada en tota mena d’actes tant de prevenció com d’atenció a emergències”, afegia. Els 13 voluntaris de Protecció Civil d’Ontinyent que van participar a l’extinció de l’incendi rebran pròximament una rèplica de la medalla per part de l’Ajuntament d’Ontinyent, en reconeixement a la seua tasca. 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPrint this pageEmail this to someone

Review Overview

Summary

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *