El passat diumenge 23 de març, a les 10:30h es van reunir a l’Ajuntament d’Otos més de 50 persones amb el propòsit de realitzar la ruta: “Otos, el poble dels rellotges de sol”. Els regidors de Turisme i Cultura de l’ajuntament van acompanyar i guiar la visita. La ruta va consistir en l’explicació de tots els rellotges de sol del municipi, el palau del marqués de Sant Josep i la col•lecció permanent de pintura d’Antoni Miró. La visita va finalitzar en un refrigeri per als participants.

Les mancomunitats de la Ribera Alta, Ribera Baixa i Vall d’Albaida, amb la col•laboració dels municipis i el patrocini del patronat València Terra i Mar de la Diputació de València, han organitzat les visites guiades a les poblacions de Polinyà de Xúquer i Agullent.

Dissabte 29 de març: Polinyà de Xúquer

El dissabte es realitzarà la ruta a la Granja per dalt la Mota. La ruta consisteix en un passeig pel poble fins la Mota i la granja. La tornada es realitzarà entre tarongers. El municipi ofereix la possibilitat de continuar la visita per la vesprada amb la casa museu de la màgia amb espectacle.

Diumenge 30 de març: Agullent

El diumenge es realitzarà la ruta “Agullent: Patrimoni i literatura”. L’itinerari previst passarà per elements patrimonials com el Fornet de la Neu, l’ermita de Sant Vicent Ferrer o els llavadors i fonts del poble. Un recorregut que es seguirà de la mà dels testimonis que ens han deixat lletraferits i cròniques. La ruta finalitza amb un refrigeri per als assistents al Parc de la Font Jordana, on durant tota la jornada del diumenge els visitants podran gaudir d'una  Fira d'Artesania  que comptarà a més d’ una vintena de parades, amb tallers de manualitat, un espectacle infantil de titelles o l'actuació  del grup Ovidi Twins.

El punt de trobada de les rutes en l’ajuntament de cada població a les 10:30h, es necessari inscripció prèvia a través del formulari on line:

https://docs.google.com/forms/d/1gGLfWNVB9mini2bdj_DEC4noZ0HvmqXDgBJE_BvJR7o/viewform

PROGRAMA DE RUTES TURÍSTIQUES/ RUTAS TURÍSTICAS > ENTRE COMARQUES 2014

http://valldalbaida.com/index.php?option=com_content&view=article&id=1884:entre-comarques-2014&catid=95:u-n-valenci%C3%A0&Itemid=333&lang=VA

HUI, 29 DE MARÇ COMENÇA EL PROGRAMA MOU-TE PER LA VALL A BOCAIRENT

Turisme esportiu en la comarca de la Vall d'Albaida. Mou-te per la vall,  Mou-te ballant i mou-te de poble en poble.

PROGRAMA MOU-TE PER LA VALL > TURISME ESPORTIU 2014

2 hores de classe (de 16 a 18h) + música+ monitora + material+ assegurança= 3€ per persona.

Notes:

-Totes les classes começaran a les 16:00h des del lloc anunciat.

-Cada sessió costa 3€ per persona que seran abonats al monitor abans de l’activitat.

-Cal anar amb cotxes propis. Qualsevol classe pot sofrir modificacions d'última hora.

Més info en: 676827588-620818552-687936905

Amb instructores certificades: Raquel, Lucía i Miriam.

PROGRAMA DE MOU-TE PER LA VALL

http://valldalbaida.com/index.php?option=com_content&view=article&id=1892:turisme-esportiu&catid=95:u-n-valenci%C3%A0&Itemid=333&lang=VA

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPrint this pageEmail this to someone

Review Overview

Summary

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *