Aquest col.lectiu social es va constituir per aglutinar persones i entitats socials inquietes pels efectes de les contínues retallades als serveis públics. És per això que entenem que cal denunciar públicament totes les retallades que afecten a la qualitat dels serveis que rep el ciutadà.

Pel que fa a sanitat, l’anunci de la privatització de la gestió sanitària obri la porta a què les empreses facen negoci amb la nostra salut i a què s’apoderen de com es gestiona, donant pas així a poder determinar quins serveis i prestacions dóna la sanitat pública i quines no en funció dels beneficis econòmics. S’obri el temps per tant, que els rics dicten quina sanitat han de tindre les classes treballadores. Després d’haver fallat el negoci immobiliari, s’obri així el negoci sanitari.

En l’àmbit del ensenyament l’augment del nombre d’alumnes per aula i la pujada de taxes universitàries desvelen la intenció dels governs per a crear també, una educació elitista. Nomes qui tinga diners podrà estudiar a la universitat i gaudir d’una escolarització prèvia de qualitat. El nostre col.lectiu recolza activament totes les jornades de vaga al ensenyament com la del proper dimarts 22.

Les retallades i la crisi estan sent la excusa perfecta perquè els diferents governs deixe de preocupar-se dels més desafavorits. Amb aquesta excusa estan fent-nos creure que ja no hi ha diners per a necessitats de dones, de treballadores, d’estudiants, de malalts. Considerem que no és veritat i algú deu explicar-nos que esperen que li passe a la societat amb tantes retallades.

Per aquests i centenars de motius més la Plataforma en Defensa dels Serveis Públics de La Costera i La Canal convoca una manifestació ciutadana, oberta a que prenga part qualsevol que vulga dir NO a les retallades perquè es l’hora de les persones. Aquest serà el nostre lema.

Fdo.: Plataforma en Defensa dels Serveis Públics de La Costera i La Canal. 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPrint this pageEmail this to someone

Review Overview

Summary

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *