El dissabte 14 de febrer es disputara una nova jornada en els JECV de raspall. En els grups de tradició a València les escoles més fortes es van situant en les primeres places. En la comarca de la safor, en la categoria benjamí, mana Oliva A i Oliva B. Tercer, és l’equip de Bellreguard, que es col·loca entre els millors. En la quarta plaça van situats Oliva C, Santa Anna A i Vilallonga A. En categoria aleví, l’equip de Piles, va primer. Segon va Oliva A. Tercer, la Font d´En Carros empatat amb l’equip d’Oliva B. En categoria infantil, les diferències són mínimes entre els quatre primers classificats. Primer va Oliva A, segon Piles A, tercer Piles B i quart Xeraco B.

En el grup de la Costera – La Ribera – La Canal – Vall d’Albaida en la categoria benjamí, manen els equips de Genovés, seguits per Bicorp, Canals i Alcàntera-Càrcer. En la categoria aleví, primer va Genovés, seguit per Alcàntera-Càrcer, Bicorp A i Quatretonda. En la categoria infantil, hi ha una lluita molt tancada entre les escoles de Genovés i Alcàntera-Càrcer, que tenen a dos equips respectivament entre els quatre primers classificats. En la categoria cadet, es repetix el “duel” entre dos equips de Genovés i Alcàntera-Càrcer. En juvenils, mana Piles.

En els grups d’iniciació, en el grup del Camp de Túria-Horta destaca la trajectòria de Torrent, que mana en benjamins i alevins. Borbotó, mana en infantils i IES Font de Sant Lluís mana en cadets. En el grup de la Ribera-Vall d'Albaida, en benjamins i alevins mana Marquesat i en infantils, Quatretonda. En els grups de “l´Horta”, dominen els equips de Massalfassar. També destaquen els equips de Manises.

Competició recomanada per: TOimprove agency, BDLC-Noticias i Portal Comarcal.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPrint this pageEmail this to someone

Review Overview

Summary

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *