Dintre de l’equip de govern municipal, Paqui Juan assumeix la gestió de l’Àrea de Benestar Social, de la qual ja es va responsabilitzar la passada legislatura.

D’aquesta forma, Paqui Juan, qui ocupava el setè lloc en la candidatura presentada pel Partit Popular a La Llosa de Ranes en els anteriors comicis municipals, relleva a Matilde Vercher, qui formà part d’aquesta mateixa llista electoral ocupant la cinquena posició en la candidatura.

Amb la incorporació de Juan com a edil de la corporació local, aquesta compta amb un total d’11 regidors electes. D’acord amb els resultats de les eleccions municipals celebrades el passat 24 de maig, sis regidors formen part de la candidatura presentada pel Partit Popular (PP); i altres cinc regidors de la candidatura presentada per l’agrupació municipal del PSPV-PSOE a La Llosa de Ranes.

L’alcalde de la localitat, Evarist Aznar, ha volgut agrair a Matilde Vercher la seua “dedicació desinteressada i treball realitzat per fer de La Llosa de Ranes un municipi millor per a tots els seus veïns i veïnes”, alhora que aprofità per donar la benvinguda a la nova regidora a qui li demanà “l’esforç i el compromís mostrat en la passada legislatura per continuar treballant incansablement pel poble”, ha indicat.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPrint this pageEmail this to someone

Review Overview

Summary

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *