A Museros el Consorci Pactem Nord ha presentat una nova campanya de promoció del comerç local denominada www.proximosati.es.

L'acte de presentació, al que van acudir més de 150 persones, va comptar amb la presència de l'alcaldessa de Museros, Cristina Civera, amb la presidenta de l'associació de comerciants de la Pobla de Farnals integrada a FACENORD (Federació Comarcal d'Associacions de Comerç i Empresa de l´Horta Nord), Pilar Juan Ferrer, amb el responsable de màrqueting de Caixa Popular, José María Company, amb Natxo Costa, D.G. de Comerç i Consum de la Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, Rafa García, president del Consorci Pactem Nord i alcalde de Burjassot, Miguel Chavarría, que ostenta la tercera vicepresidència de Pactem Nord i alcalde d'Alboraia i amb Sebastián Torres, regidor de Desenvolupament Econòmic en la mateixa localitat.

En el torn de paraules de l'obertura de l'acte, tots van coincidir a destacar la transcendència que adquireix en els nostres municipis el comerç local, de fet, en termes de generació d'ocupació, junt amb l'hostaleria, suposa en l'Horta Nord més de 23.000 llocs de treball. També es va indicar que era necessari seguir treballant en aquesta línia, perquè amb associacions fortes i col·laboradores és més fàcil posar en marxa projectes conjunts que, individualment, serien més complicats d'impulsar.

Es va posar també de relleu el gran paper que les associacions de comerç de l'Horta Nord, amb les quals treballa el Consorci Pactem Nord, realitzen al territori, sent destacable el treball realitzat en 2015 en clau comarcal.
Així mateix, es va explicar que la iniciativa es complementarà a més amb altres accions de difusió en les quals s'implicarà a comerços, ajuntaments, col·legis i altres espais públics de l'Horta Nord.

El vídeo s'ha adaptat a diferents formats per a facilitar el seu visionat en diferents xarxes socials i mitjans de comunicació. També s'ha creat un espai web www.proximosati.es des del qual es podrà visualitzar l'anunci i accedir a una altra informació d'interés, com  per exemple les sis peces individuals realitzades per les actrius i actors col·laboradors.

A l'espot han participat de manera altruista, cinc actors i actrius del Teatre Municipal d'Alboraia; Miguel Torres, Pepe Vidal, Pilar Alonso, Ángeles Llaures i Rosa Sancho, a més de diferents artistes afeccionats de Dones en Art de Burjassot, de Massamagrell, de Meliana i de Puçol, altres persones com, per exemple, Miriam Muñoz, campiona autonòmica de triatló i propietaris de comerços de diversa índole en els quals s'ha filmat part de l'anunci.

Amb aquest treball, s'ha pretès destacar els valors del comerç local: SERVEI, PROXIMITAT i PROFESSIONALITAT, a més es vol facilitar a les associacions de comerços locals nous instruments de difusió i sensibilització que permeten incrementar les vendes dels comerços de L´Horta Nord, destacant les seues qualitats i avantatges i incrementant el nombre de clients, especialment entre el públic jove i famílies

Foto: El Alcalde Miguel Chavarría y el concejal de Desarrollo Económico, Sebastián Torres, junto al actor y actriz de Alboraya; Pepe Vidal y Pilar Alonso.

Link_ https://www.youtube.com/watch?v=rnuzW2_PKkM

Bisbal Paelles Monumentals te ha ofrecido esta noticia

 

 

 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPrint this pageEmail this to someone

Review Overview

Summary

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *