El regidor manifestava que “la resposta ha estat fantàstica, quedar-nos sense entrades a tres setmanes del concert demostra que organitzar esta actuació ha estat tot un encert, i sense dubte és un estímul que ens anima a seguir organitzant noves activitats”, destacava.

Amb tot, aquells que vullguen acudir al concert i no hagen adquirit la seua entrada encara tindran una oportunitat: d’acord amb la legislació vigent, el 5% de l’aforo del teatre (542 butaques) romandrà a la venda en taquilla el mateix dia de l’actuació, a partir de les 22:00 hores (60 minuts abans del concert) amb un màxim de dues entrades per persona.

Dins la gira “Déjame estar a tu lado” de “Los Secretos”, l’actuació d’Ontinyent serà la primera i una de les poques que es facen a la zona de Llevant, ja que els veïns de les ciutats de València i Múrcia hauran d’esperar algunes setmanes més. Calabuig Oviedo manifestava que “volem que Ontinyent siga pol d’atracció cultural, i esdeveniments com aquest sense dubte ens ajudaran en aquest objectiu”, destacava.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPrint this pageEmail this to someone

Review Overview

Summary

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *