El Regidor de l’àrea, Pepe Pla, destacava que “volem que els xiquets i xiquetes d’Ontinyent participen de la il·lusió que ens porten personatges tan màgics i tan nostres com els Reis d’Orient o l’Home dels Nassos, i per això hem programat una sèrie d’activitats per als alumnes durant estos Nadals”.

Les cartes tenen a l’Home dels Nassos com a protagonista del seu fictici segell, i a l’interior es compta amb una il·lustració nadalenca ambientada amb el Pont Vell i el Campanar de La Vila. Als últims dies s’han repartit 2.000 d’estes cartes als centres educatius, i altres 3.000 als comerços locals, “ja que volem aprofitar la iniciativa per animar a la gent a visitar els establiments de la ciutat en estos dies”, explicava Pepe Pla.  Dins d’aquesta iniciativa, hui divendres una burreta recorria els diferents centres d’ensenyament Infantil i d’Educació Primària de la localitat que així ho havien solicitat. A l’arribada de la burreta, esta havia de ser rebuda a la porta de l’Escola amb una Nadalenca cantada en Valencià pels alumnes, que a continuació lliuraven les seues cartes per als Reis.

El regidor d’Educació anunciava a la realització de noves activitats nadalenques per a escolars als propers dies, “amb la recuperació de la tradició popular de l’Home dels Nassos a Ontinyent, amb una iniciativa amb la qual col·laborem amb el CLJO, la COVALBA, l’IEVA i El Casal Jaume I, de la qual donarem més informació en breu”, avançava Pepe Pla.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPrint this pageEmail this to someone

Review Overview

Summary

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *