després d’haver començat a les 18:30 hores en la Plaça de la Concepció i de recórrer els carrers de Gomis i Mayans, dóna inici oficial a les Festes de Moros i Cristians que Ontinyent celebra en honor del Santíssim Crist de l’Agonia.

Com cada any, serà el moment del relleu necessari dels càrrecs i els Capitans dels Bucaneros i Moros Berberiscos, i els Ambaixadors i Banderers dels Fontanos i Kábilas de 2011 traspassaran el càrrec als Capitans dels Estudiants i Moros Marinos, i als Ambaixadors i Banderers dels Almogàvers i Moros Espanyols de 2012.

Com a novetat important d’aquest acte, enguany, com a homenatge al Mestre Ferrero, en el 25é aniversari de la seua mort, totes les peces de banda que podran escoltar-se (Apóstol Poeta, Bonus Cristianus, el Kábila, Saudites, Reige, Brisas del Clariano, Daniel Juan i Chimo) seran composicions seues.

També es realitzarà, per primera vegada en la història d’estes festes, la presentació del Cartell de Festes de 2012 que el nostre Ajuntament d’Ontinyent li ha encomanat al jove dissenyador ontinyentí Vicente Mora.

Autor foto portada: Rubén Montava © FOTO VIDEO 9 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPrint this pageEmail this to someone

Review Overview

Summary

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *