Des del passat dilluns dia 9 i fins el proper 30 de novembre els veïns i veïnes d’Ontinyent poden presentar les seues propostes per a “Ontinyent Participa 2016”, la iniciativa del Govern d’Ontinyent que permetrà a la ciutadania elegir el destí de 400.000 euros de la partida d’inversions municipals per a 2016. Des del Govern d’Ontinyent, el regidor de Govern Obert i Transparència, Joan Sanchis, ha animat a la ciutadania “aprofitar l’oportunitat que se’ls dona d’agafar la paraula i plantejar quines actuacions volen que l’Ajuntament execute al proper any”. Durant aquesta “fase propositiva”, els ciutadans i ciutadanes poden fer arribar les seues propostes a proposa@ontinyentparticipa.es o al Registre General de l’Ajuntament.

 Per tal que una única proposta no acapare les inversions, els projectes que es presenten no podran tenir un pressupost superior a 200.000 euros, el 50% del pressupost global del programa. Després s’obrirà un període d’informació tècnica en què es valorarà tècnicament cada projecte per determinar pressupost aproximat, objectiu i beneficiaris del mateix, de l’1 de desembre de 2015 al 7 de gener de 2016. Estes valoracions es faran publiques i es remetran als consells sectorials del 8 al 20 de gener de 2016, que analitzaran les propostes per procedira la seua votació al Consell de Ciutat.  

El Consell de Ciutat serà qui en una votació final decidirà el 20 de gener quins són els 10 projectes que seran objecte de votació. Del 21 al 29 de gener s’informarà dels projectes que seran objecte de votació i del període i llocs on es podrà votar, i els autors dels projectes els presentaran en un acte públic, i finalment, l’1 al 5 de febrer es podrà votar tan telemàticament com en diferents espais municipals. A més a més, l’Ajuntament ha començat una campanya informativa d’exposició del projecte a la pàgina web www.ontinyentparticipa.es.

Joan Sanchis destacava la importància de la resposta ciutadana a la iniciativa, ja que, explicava “Ontinyent Participa està convertint-nos en exemple i referència per a altres localitats, però només té sentit si els veïns i veïnes responen i s’involucren”, animant a tots aquells que tinguen alguna proposta d’interès i que tinga cabuda en aquest procés a presentar-la fins al 30 de novembre.

Alejandro Muñoz – Empresa Multiservicios te ha ofrecido esta noticia

 

 

 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPrint this pageEmail this to someone

Review Overview

Summary

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *