El Regidor de Cultura de l’Ajuntament d’Ontinyent, José Antonio Calabuig Oviedo, s’expressava en estos termes en la presentació de la jornada de reconeixement que la ciutat, de la mà de l’Ajuntament i de l’Associació Cultural Masters Ballet, ha organitzat al coreògraf ontinyentí Marcos Morau, que amb tan sols 31 anys ha guanyat recentment el Premi Nacional de Dansa 2013 que atorga el Ministeri d’Educació, Cultura i Esport.

El guardó, dotat amb 30.000 euros, “no és gens fàcil d’obtenir, i reconeix un èxit a nivell internacional que sabiem que arribaria, però no tan prompte” explicava Mª Carmen Mompó des de l’Escola de Dansa Masters, a la qual Morau acompanya cada any en les Entrades de Moros i Cristians i amb la que ve col·labora també en altres àmbits des dels 16 anys. Mompó agraïa a l’Ajuntament d’Ontinyent “la seua voluntat per compartir el que ha suposat i suposarà aquest premi”, destacava que el mateix “ens ha d’omplir d’orgull a tots els ontinyentins”.

Els actes, que tindran lloc el proper diumenge 22 de desembre, començaran a les 18:30 al Teatre Echegaray, on es comptarà amb la intervenció de l’alcalde d’Ontinyent i la participació de ballarins de Pampamdansa i la Jove Companyia Masters Ballet, amb entrada lliure. A les 19:30 tindrà lloc una “rua popular” pels carrers de Martínez Valls i Daniel, amb participació oberta per posar en escena una coreografia que s’assajarà aquest dimecres a les 21:00 hores al gimnàs de Pius XII; i finalment un sopar d’homenatge el mateix diumenge a les 21:30.

El Regidor de Cultura manifestava que “sería molt bonic omplir el Teatre Echegaray per reconèixer el treball d’un artista que ha aconseguit un guardó que no està a l’abast de tots, i per això animem a la ciutadania a sumar-se a aquest reconeixement per mostrar-li a Marcos l’estima que li té la seua ciutat”, concloïa.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPrint this pageEmail this to someone

Review Overview

Summary

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *