A l’acte acudien junt a Pla representants de l’Escola Animadors Juvenils Ensenya de Fusta (EAJEF), que impartirà el curs, concretament els formadors Rafa Sanchis i Sara Vidal.

Segons apuntava Pepe Pla, “es tracta d’una aposta més de la Regidoria de Joventut pels nostres joves, amb un curs important i que recomanem, perquè ofereix eixides laborals”, ja que està homologat i acreditat a tot l’Estat, i capacita els alumnes per desenvolupar activitats educatives en el temps lliure i de vacances amb xiquets i joves.

Quant als continguts, segons explicava Sara Vidal, l’etapa lectiva estarà dedicada als següents mòduls: l’educació en el temps lliure; context educatiu d’intervenció del monitor; programació educativa del temps lliure; activitats de la intervenció socioeducativa; i campisme. El curs es realitzarà a les instal·lacions de l’Escola per Adults de Sant Carles del 12 de gener al 25 de maig de 2013 divendres de vesprada i dissabtes, amb una durada total de 125 hores lectives, i d’elles, 20 on-line. Com a requisit es demana que l’alumne tinga divuit anys o els haja complert abans de la finalització del curs.

Rafa Sanchis, per la seua part, recordava que aquest curs suposa “el primer escaló per a poder ser tècnic especialitzat en temps lliure”, i enumerava entre les possibilitats el treball desenvolupant activitats socioeducatives en el temps lliure, en centres de vacances, escoles d’estiu, campaments, menjadors escolars o granges escola. Els interessats en ampliar la informació o matricular-se podran fer-ho del 12 de novembre al 16 de desembre al Consell  Local de la Joventut d’Ontinyent (C/Jaume I El Conqueridor, 13). 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPrint this pageEmail this to someone

Review Overview

Summary

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *