Aquests treballs s'emmarquen dins del Protocol d'Autocontrol i Gestió del Proveïment d'aigua de consum humà de EGEVASA per a la infraestructura municipal de subministrament d'aigua potable d'Ontinyent, seguint les indicacions arreplegades en el RD 140/20003, pel qual s'estableixen els criteris sanitaris de la qualitat de l'aigua de consum humà.

L'objectiu d'aquests treballs és doble: D'una banda es compleixen amb les indicacions legals que marquen l'aigua de potable i apta per al consum, i d'altra banda s'inspecciona i repara les possibles deficiències que puguen existir a l'interior dels gots, amb el que es podrà allargar la vida útil d'aquestos dipòsits.

La infrastructura de subministrament d'aigua potable d'Ontinyent compta amb 5 dipòsits, els quals sumen un volum d'emmagatzematge de més 20.000 m3. Manuel Cuesta destacava “la importància de tenir nets aquestos dipòsits, que reben tot el volum extret dels pous, i dels quals es proveeix d'aigua la nostra ciutat”. En els dipòsits es realitza la funció de cloració, tenen una capacitat d'emmagatzematge per a una mitjana de 3 dies de consum i permeten un subministrament continu i homogeni a tots els punts de la xarxa.

Alejandro Muñoz – Empresa Multiservicios te ha ofrecido esta noticia

 

 

 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPrint this pageEmail this to someone

Review Overview

Summary

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *