A la qual participaran 108 esportistes professionals i amateurs d'alt nivell de tot el món. Marrahí, molt vinculat personal i familiarment a Ontinyent, s'ha reunit amb el regidor d'esports, Pepe Pla, per presentar-li els detalls de la prova, a la qual serà l'únic competidor valencià, i que presenta etapes de fins a 175 kilòmetres i desnivells de més de 2.900 metres.
 
Marrahí, que compta amb experiencia internacional (va participar a Marroc a la “Titan Desert” 2011 i es va proclamar guanyador a la Carrera del Desierto de Mina de Mèxic a 2012, entre altres proves), pretén fer un pas endavant enguany en la seua trajectòria, competint a proves a França, Itàlia i Portugal, i marcant-se com a objectiu principal fer un bon paper a la Genko Mongolia Bike Challenge, on la ciutat d’Ontinyent figurarà entre els patrocinadors que portarà al seu maillot.
 
El Regidor d’Esports, Pepe Pla, destacava que “és un orgull per a tota la comarca comptar amb l’únic esportista valencià que ens representarà en esta èpica prova, un esdeveniment únic on estem segurs que, amb el seu habitual treball dur i sacrifici, Salva Marrahí va a sumar un nou èxit al seu creixent palmarès”, destacava.
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPrint this pageEmail this to someone

Review Overview

Summary

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *