La coordinadora de Territori i 1ª tinent d’Alcalde, Rebeca Torró; el coordinador de Govern Obert, Joan Sanchis; i la regidora de Seguretat, Tudi Guillem, presentaven hui el projecte a l'Associació de Veïns, i posteriorment visitaven  la construcció municipal en desús que serà objecte als propers mesos d’unes obres d’adequació que permetrà posar-la en marxa com a punt Infopolicia durant el primer semestre de l’any, un lloc on s’atendrà incidències i que servirà com a punt d’informació municipal i registre auxiliar d’entrada als veïns i veïnes del barri.

Rebeca Torró explicava que la construcció, situada en la zona alta del parc, “dóna continuïtat a altres accions del Govern d’Ontinyent per acostar la Policia i els serveis als ciutadans. Així ho vam fer la legislatura passada amb el trasllat del reten de Policia Local des del polígon industrial a la Plaça Major, i ja en esta amb l’obertura en setembre passat d’un punt d’Infopolicia al barri de Sant Rafel i amb aquest nou espai al barri de Sant Josep, promeses electorals que anem a veure complides abans del primer any de legislatura”, apuntava.  

A la construcció es troben els antics lavabos que servien al parc i al bar-restaurant, que va construir de nous al propi establiment, el que va deixar estos en desús i permet poder destinar-los a altres usos. L’espai, de 37m2 de superfície construïda, constarà d’un despatx climatitzat i un lavabo, i la seua adequació inclourà tasques de demolició, habilitació d’espai interior i compartimentació, substitució de fusteries exteriors, reparació i sanejament d’elements de construcció exteriors i revestiments amb diferents materials. El termini d’execució previst és de dos mesos, i el cost de l’actuació serà de 27.900 euros a càrrec del pressupost municipal d’enguany.

Torró manifestava que “un dels nostres objectius és facilitar la vida als veïns apropant-los l’administració. Fer-ho amb un servei tan primordial com la policia local i en un lloc tan transitat i emblemàtic com aquest és doblement satisfactori”, apuntava.

“Infopolicia Sant Josep” funcionarà pràcticament com la prefectura de la policia de la Plaça Major: els veïns podran posar en coneixement de la policia les situacions que puguen afectar la convivència, seguretat o trànsit; informar-se sobre diferents aspectes municipals i a més a més servirà com a registre auxiliar d’entrada de l’ajuntament, evitant així desplaçaments de la gent del barri per presentar instàncies o sol·licituds.

Alejandro Muñoz – Empresa Multiservicios te ha ofrecido esta noticia

 

 

 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPrint this pageEmail this to someone

Review Overview

Summary

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *