El passat dissabte 8 de març, a les 10:30 hores, es van congregar a l’Ajuntament de Bellús un grup de turistes per tal de realitzar la ruta “De l’home neandertal a les canalitzacions musulmanes”. L’itinerari previst per aquesta ocasió va ser la Torre del Palau Bellvís, l’església parroquial Santa Anna i el paratge de l’estret de les aigües fins la Cova Negra. L’alcaldessa del municipi, Susana Navarro va repartir una planta a cada dona per tal de commemorar el dia Internacional de la dona.

El passat diumenge 9 de març a les 10:30 hores, es van concentrar a l’Ajuntament d’Atzeneta d’Albaida un grup nombrós de persones per tal de realitzar la ruta anomenada “Museu de les artesanies, la nissaga dels campaners Roses”.

El recorregut es va iniciar a l’ajuntament i el centre sociocultural on es va visualitzarà una projecció sobre la família dels campaners Roses, desprès de l’audiovisual es van dirigir cap al carrer de les Ànimes on es va explicar la part més antiga d’origen musulmà així com, l’origen i significat de les campanes. La ruta va continuar cap al carrer de la Puríssima, la plaça de l’església i la façana de la casa dels Roses on es va detallar la fabricació de les campanes, els processos, utensilis i la seua importància arreu de tot el món. L’ultima parada realitzada fou el museu de les artesanies on el visitant va descobrir l’espart, la pedra i com no les famoses campanes d’Atzeneta d’Albaida. La visita va finalitzar amb un refrigeri per a tots els assistents. 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPrint this pageEmail this to someone

Review Overview

Summary

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *