Vicent Ortiz ha destacat que el contingut de la web arreplega l'amplitud, la diversitat i la intensitat de les actuacions socials de Caixa Ontinyent, però el que realment s'ha bolcat en ella és la il•lusió de tota l'entitat, dels seus òrgans de govern i del seu personal, perquè saben que l'Obra Social “arriba a la gent i a les poblacions, millora les condicions de vida de moltes persones i famílies, i aporta el seu granet al benestar general”. La major divulgació de les activitats socials possibilitarà que moltes més persones puguen beneficiar-se d'elles, alhora que permetrà un contacte directe per a conéixer opinions, suggeriments o propostes.

Un dels aspectes destacats de la web és “la botiga”, a través de la qual es podran adquirir les publicacions de forma online.

L'Obra Social és consubstancial a Caixa Ontinyent ja que forma part dels seus principis fundacionals, i hui dirigix els seus esforços en tres línies: implantació de centres per a dotar infraestructures socials en les nostres poblacions; potenciació de la investigació i divulgació d'aspectes autòctons a través de les publicacions, i col•laboració amb col•lectius diversos per a dinamitzar la pròpia societat.

En els últims anys, Caixa Ontinyent ha accentuat la seua col•laboració amb les universitats i campus que operen en el seu àmbit d'actuació, i amb fundacions educatives, culturals i assistencials; també patrocina una Orquestra Simfònica i una Coral, i ha obert el seu Centre Cultural a les activitats que organitzen col•lectius diversos.

A través de ‘obrasocial.caixaontinyent.es’ es podrá accedir a l'agenda d'esdeveniments i conéixer les accions que es desenrotllen a través dels diversos programes.

Web recomanada per: TOimprove agency, BDLC-Noticias, RBM&Management i Portal Comarcal.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPrint this pageEmail this to someone

Review Overview

Summary

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *